Bedrijfsvoorstelling

ITM Sales and Services is gespecialiseerd in gemeentereiniging en wegenonderhoud..

Ons logo ITM staat voor Industrial Trucks and Machines, wat meteen onze hoofdactiviteit omschrijft.

Productassortiment

Ons assortiment bevat een uitgebreid gamma aan veegmachines op chassis, kleine hydrostatische veegmachines, combiwagens, vuilniswagens, gladheidsbestrijdingsmachines en speciale machines voor onkruidbestrijding zoals onkruidborstel, voorkeerborstels

Netwerk

Onze sterkste troef en tevens de sleutel tot ons succes ver buiten de eigen landsgrenzen is ons wijdverspreid netwerk van ervaren en hoog gekwalificeerde medewerkers.
ITM Sales and Services biedt een efficiënte en allround ondersteuning aan een trouw klantenbestand. Wij overtuigen niet alleen door het door ons geleverd product maar tevens door onze ijzersterke organisatie.

Doelstelling

Onze doelstelling is de stuwkracht van een volwassen en nog steeds groeiende onderneming te handhaven en tegelijkertijd onze positie als één van de meest toonaangevende spelers in een sterk competitieve markt te verstevigen.
Daarom zorgen we ervoor dat we machines van hoge kwaliteit en opmerkelijke prestaties aanbieden, samen met een hoogst efficiënte en betrouwbare ondersteuning vanuit ons wijdverspreid netwerk.

 

  giletta johnston jurop itm